Csutira rátalálhatott a szerelem: ez az énekesnő lehet a választottja

Forrás: Life TV -
párkapcsolat szerelem Szabó András Csuti Szőcs Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőcs Reni volt a Pesti TV Late Night Latte című műsorának vendége. A műsorvezetőnek sikerült alaposan zavarba hoznia őt a Csutival kapcsolatos kérdéseivel.

Kulcsár Edina és Csuti házassági válságától volt hangos a sajtó hosszú hetekig. Kiderült, hogy Edina új férfi oldalán találta meg a boldogságot, és most pár héttel később nagyon úgy tűnik, hogy Csuti sincs már egyedül. Új szerelme Szőcs Reni énekesnő, a Star Academy győztese lehet.

A fiatal énekesnő a Pesti TV vendége volt, Ábrahám Róbert pedig arról faggatta, hogy mi van köztük Csutival. Nagyon sokan észrevették, hogy oda-vissza lájkolgatják egymást, és pletykák is kezdtek terjedni kettejük kapcsolatáról.

"Hogy nincs itt Csuti sem, így nem nagyon szeretnék erről beszélni. (...) Fú, erre nincs is jó válasz, azt sem tudom, mit mondjak" - mondta teljesen zavartan Reni.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.