"Ez így tövénysértés" - Alekosz annyira kiakadt Szőcs Renátára, hogy feljelentette az énekesnőt

Alekosz Nagy Alekosz bíróság törvénysértés Szőcs Renáta feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz és Szőcs Reni vitája azzal kezdődött, hogy az énekesnő megosztotta közösségi oldalán, mit írt neki az egykori ValóVilág győztes. Nos, a történet itt nem ér véget, Alekosz ugyanis nehezményezi, hogy Reni közzétette privát üzeneteit, és perrel fenyegetőzik.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, parázs vita alakult ki Szőcs Renáta és Nagy Alekosz között. Bár az énekesnő magánéletéről keveset tudni, a minap megosztotta közösségi oldalán az Alekosszal folytatott privát beszélgetését, amire az egész ország felfigyelt.

A VV4 győztese, Alekosz még 2021 májusában hívta randira Renit, aki erre a megkeresésre nem reagált. Alekosz most vasárnap az énekesnő egyik 24 órán át látható sztorijára reagálva ostobának nevezte az énekesnőt, aki ekkor döntött úgy, hogy kiteregeti a szennyest a valóságshow győztesről, és nyilvánosságra hozza Alekosz üzeneteit.

-írta Renáta.

A történtek után Alekosz megkereste a Blikket, és elmondta, hogy Renáta komoly károkat okozott neki a fenti poszttal, ezért jogi útra tereli az ügyet.

"Renáta átlépett egy határt, törvényt sértett. Tavaly májusban hívtam őt randizni, azóta egy év eltelt és most úgy állítja be, mintha a visszautasítás miatt ostobáztam volna le, de erről szó sem volt.

Én az egyik anyagára, videójára reagáltam, arra vonatkozott ez. Én ezt privátban jeleztem neki. Ott megvolt a lehetősége, hogy reagáljon, de inkább jogsértést bevállalva, nyilvánosságra hozta az üzenetemet, egy privát magánbeszélgetést. Én az ilyet nem tolerálom" - magyarázta Alekosz, aki korábban is került már hasonló konfliktusba, akkor Baukó Éva miatt jelent meg a bíróságon.

"Azt állította, hogy én lerománoztam őt, holott ez nem igaz. Van egy hónapokkal ezelőtti posztom a Facebookon, ami alatt több rosszindulatú kommentet kaptam egy román férfitól, akinek azt a megjegyzést tettem, hogy: 'egy román már csak tudja'. Ez sértő lehetett a Renire nézve, de neki ehhez semmi köze nem volt. Ő összemosta ezt a kettőt. A közvéleménynek úgy állította be, mintha én őt románoztam volna le, holott erről szó se volt. Lehet erről beszélni, csak akkor ez legyen egy külön téma. Csak ne vonja össze ezt a kettőt, mert ez így sok"

-mondta a lapnak Alekosz, aki Reni posztja óta rengeteg fenyegető üzenetet kapott, és a követőtábora is csökkenni kezdett.

"Nekem ezzel kárt okozott, mert folyamatosan kapom a leveleket, amiben szidnak engem, fenyegetnek és azzal vádolnak, hogy lealacsonyítom a nőket.

Elég durva dolgokat kapok, több mint száz ember kikövetett, tehát csökkent a követőtáborom is, és mindezt egy ilyen ügy miatt, aminek nem a nyilvánosság előtt lenne a helye. Tiltson le, vagy reagáljon, de ez így tövénysértés, jogsértés. A feljelentést megtettem, a beadványt már elküldtem a bíróságnak"

- zárta gondolatait a VV4 győztese, aki nemrég Kulcsár Edináról is éles kritikát fogalmazott meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.