Alig maradt haja a gyönyörű magyar modellnek - merész döntésre szánta el magát - Fotók

terhesség Tracy Kiss kopaszodás hajbeültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tracy Kiss (35) magyar származású modell-influenszer két terhessége alatt tapasztalta meg a részben genetikai eredetű hajhullást.

Tracy haja a várandósság során a korábbi állapothoz képest jelentősen elvékonyodott és megritkult, sőt, hatalmas kopasz foltok éktelenkedtek a fejbőrén. Mivel semmi más nem segített a tarthatatlanná vált helyzeten, a híresség úgy döntött: hajbeültetésneki veti alá magát – írja a Bors.

Mivel mindig nyíltan kommunikált problémájáról, a procedúrát is élőben akarta közvetíteni, ám az orvosok egészségügyi és biztonsági okokra hivatkozva ezt nem engedélyezték.

Így csak a műtétet megelőző állapotról és a gyógyulási folyamatról tudott felvételeket mutatni, melyeken egyértelműen látszik a hatalmas változás.

@tracykisscoaching Replying to @KarlynKnoy #hairtransformation#hairtransplant#hairtransplantturkey#hairtransplantation#hairtransplantresult#hairtransplantsurgery#hairloss#femalehairloss#femalehairtransplant#fyp#foryou#foryoupage#viral♬ Three Lions - Baddiel, Skinner & Lightning Seeds & The Lightning Seeds

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.