Eldőlt: VV Piros megnevezte a párbajellenfelét

Forrás: RTL Klub -
valóvilág VV Piros ValóVilág 11 párbaj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas vacillálás után VV Piros döntést hozott, és egy olyan embert hívott ki párbajozni, aki bár számított rá, mégis látott némi esélyt arra is, hogy megmeneküljön a megmérettetés elől.

VV Piros a szerdai Kihíváson megköszönte, hogy társai rátették a zöld kendőt. Mint ismeretes, a lány Bibit szerette volna Párbajra hívni, de mivel korábban kiejtette a lány nevét, a szabályok értelmében mást kellett párbajellenfélként megneveznie.

Piros a Kihíváson elmondta, hogy nem érti a tényleges okát annak, miért beszél vele Anita úgy, ahogy, és kijelentette, mennyire nem tud szimpatizálni azzal a viselkedéssel és stílussal, amit ő képvisel, majd gyorsan áttért Krisztire, akiről úgy vélekedett, hogy az ő szemében egy kérdőjel.

Bár korábban úgy tűnt, igazi szerelmi szál van kibontakozóban Piros és Barna között, most a lány őt is megnevezte lehetséges ellenfélként, mivel többször is megalázta a többiek előtt, és VV Márió is felkerült a "listára", mivel őt tartja az egyik leggyengébb játékosnak. Végül négyük közül választotta ki végső ellenfelét, döntését pedig így indokolta:

- mondta Piros, és rátette Anitára a kék kendőt. A két lány szombaton csap össze egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.