Napi horoszkóp 2022. december 20.: a Bak tisztán lát, a Kos szerencsés

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak még egy picit legyen kitartó, a Nyilas törekedjen a kompromisszumra, főleg az otthoni dolgokban.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A Jupiter ma belép a Kos jegyébe, és ezzel kezdetét veszi egy új, nagyon szerencsés periódus. Lehetséges, hogy elsőre nem nyilvánvaló neked, de ma történik valami, ami később nagy befolyással lesz az életedre.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Sokaknak ez a hét utolsó munkanapja. Ha te is a szerencsések közé tartozol, akkor már tényleg csak pár óra, és végre az otthonra, a karácsonyra fókuszálhatsz. Még egy kicsit legyél kitartó – a bolygók segítenek benne, sok energiát adnak.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Minden tervednek keresztbe tehet egy hirtelen otthoni változás, ezért csak bánj csínján a nagy tervekkel, meg a pároddal is. A változás egyébként jót is hozhat. Elképzelhető, hogy a karácsonyi terveket is érinti!

Szerencsés időszak veszi kezdetét - Heti horoszkóp (november 28. – december 4.) tél h Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A mai napra legjobb lenne, ha legalább egy fél szabadnapot kivennél. Rengeteg az elintéznivalód az ünnepeket illetően is, amit képtelenség munka mellett megoldani. Ha a főnökeid ezt nem engedik, akkor nagyon elúszhatsz az egyikkel vagy a másikkal.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma a figyelem középpontjába kerülhetsz a munkahelyeden. Ha jól dolgoztál, ha kitettél magadért, akkor inkább pozitív értelemben. Talán a főnök tart évértékelést, és a többiek előtt is megdicsérik, kiemelik a munkádat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnod, amiből pedig a legszívesebben kimaradnál. Mégsem foglalhatod ma el a távoli megfigyelő kényelmes pozícióját. A csillagok aktív részvételt követelnek, és a véleményedet sem rejtheted véka alá - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.