Napi horoszkóp 2022. december 30.: a Kos és a Mérleg új útra talál, a Skorpió kövesse a belső hangot

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken erős belső sugallataink lesznek, érdemes ezekre hallgatni. Jó meglátásaink lesznek a jövőt illetően is.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ha a régi lehetőségek, a megszokott utak járhatatlanok mostanság, ne fecsérelj több időt arra, hogy mindenáron ezeket akarod befejezni, tovább vinni. Ami elmúlt, elmúlt, boríts rá fátylat. Engedd el, és emeld fel a tekintetedet, lásd meg az új lehetőségeket

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Egy sor igen fontos összefüggésre ébredhetsz rá pénteken. Jól teszed, ha az energiákat valamiféle alkotásban vezeted le. Persze a legokosabb választás, ha közösen a családdal tervezel programot. Fontos, hogy közösen döntsétek el, mivel töltitek a napot, különben félreértés és duzzogás lehet köztetek.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Furcsa álmot láthatsz éjjel: bármilyen bizarr, nem esik nehezedre a megfejtése, főleg, ha a megérzéseidre hallgatsz! Sőt, ha elég nyitott vagy a spiritualitás iránt, támogató üzenetet is kiolvashatsz belőle.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Váratlan hírt kapsz pénteken, vagy az események szintjén áll be hirtelen változás. Szerencsére neked nem jelent különösebb nehézséget a rugalmas viselkedés, hozzáállás, és mindig adekvát választ tudsz adni a hirtelen fordulatokra.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
A saját igényeidre kellene koncentrálnod, és a barátokat is e szerint megválogatni pénteken. Gondold végig, ki az, akitől nem kapsz támogatást, csak lehúzást? Új embereket is megismerhetsz, csupa olyanokat, akik jó hatással lesznek rád most és a jövőben is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Meglepheted a környezetedet a döntéseddel. Nem kell az unalomtól tartanod pénteken: a véletlen ugyanis nagy szerepet kaphat most az életedben. Minden azon múlik, mennyire leszel nyitott és rugalmas. Új barátság is elkezdődhet akár már ezen a napon - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.