Nagyon is meghatározó, hogyan zárjuk az évet, és hogyan kezdjük az újat, hiszen Szilveszter napján a pozitív gondolkodás is hatványozott erővel hat. Lássuk, mit hoz az év utolsó napja az egyes jegyeknek!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Elbizonytalanodhatsz és kicsit elfoghat a kétely az év utolsó napján. Attól tartasz, hogy valamiben, ami nagyon fontos neked, végül kudarcot vallasz. Szombaton lehet a fordulópont, de ezt a fordulópontot magadban kell megkeresned. Amikor éjfélt üt az óra, mondd ki, amire vágysz!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Meglepő, váratlan fordulatok történhetnek az események szintjén, izgalmas ismeretségeket, intenzív megéléseket jelez számodra a horoszkóp. Vagyis mindez összefoglalva azt is jelenti, hogy szuper szilvesztered lesz!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Szilveszter napján a gondolataid messze járnak a szürke hétköznapoktól, talán a jövőn merengsz. Ha teheted, végezz egy kis meditációt reggel, és a gondolataidat vesd papírra, mert jó kiindulópontja lehet az újévi terveknek. Persze szárnyalás ide vagy oda, az esti bulizásból teljes erőbedobással veszed ki a részedet.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Már reggel is egyre jobb lesz a hangulatod. Energikusnak érzed magad, vágysz a társaságra, a kikapcsolódásra. Jól is teszed, hiszen sok minden történt veled az elmúlt időszakban, ideje lezárni, elengedni a múltat. A gondolataid Szilveszter napján nagy teremtő erővel bírnak, fókuszálj a jóra!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Semmi sem lehetetlen egy Oroszlánnak, merj nagyot álmodni! Ha valamilyen változást tervezel az életeddel, ahhoz az év utolsó napja a legalkalmasabb. Tegyél valamilyen fogadalmat, de ígérd is meg, hogy 2023-ban betartod, és nem marad pusztán fogadalom.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ha eddig szárnyaltál a munkával, a nagy tervekkel kapcsolatban, akkor ideje leszállni a földre, és lazítani egy kicsit. Nem lehet folyamatosan csak a feladatokkal foglalkozni, kell idő az energiák újratermelésére is. Kapcsolódj ki, és ha eljön az éjfél, gondolj erősen valamire, amire régóta vágysz. Teljesülni fog - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide,