Ezek a sztárok kipróbálták a kozmetikai beavatkozásokat, és nagyon megbánták

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Michael Tullberg -
megbánás sztárok beavatkozás kozmetikai kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség és a fiatalság megőrzése egyre nagyobb szerepet kap az életünkben, ha máshogy nem is, hát láthatjuk, hogy a sztárok, celebek, influenszerek mi mindent meg nem tesznek azért, hogy ránctalanok maradjanak. Rengeteg kozmetikai kezelés áll azoknak a rendelkezésére, akik meg szeretnék őrizni a fiatalos megjelenésüket, ám nem mindenki elégedett a végeredménnyel. Sok híresség vallotta be: nagyon megbánta, hogy ilyesminek vetette alá magát, mert rájött, sokkal fontosabb, hogy természetes maradjon és hű önmagához, mint az, hogy tökéletes legyen.

Jamie Lee Curtis
A 64 éves színésznő bevallotta, hogy bizony feküdt már kés alá, de rögtön azt is, mennyire megbánta, hogy így döntött. A sztár évek múltával sem változtatott a véleményén, határozottan ellenzi a kozmetikai beavatkozásokat. Úgy érzi, hogy a mai trendek, a filterek, a különböző eljárások és töltőanyagok tönkreteszik a szépséget. "Ha egyszer elrontod az arcodat, többé nem tudod helyrehozni" - vallja a színésznő.

Jamie Lee Curtis Forrás: AFP/2020 Getty Images/Michael Tullberg

Courteney Cox
Az 58 éves színésznő sokáig mindenféle kozmetikai beavatkozást igénybe vett azért, hogy megőrizze a fiatalságát, ezért sokan támadták is őt. A fiatalság hajszolása azonban hiábavaló volt, ugyanis a végeredmény neki sem tetszett. A saját bevallása szerint "nagyon furcsán" nézett ki, ezért végül inkább megszabadult az összes töltőanyagtól, amit az arcába fecskendeztek. "Rá kellett jönnöm, hogy a töltőanyagok nem a barátaim" - vallotta be Courteney.

Courteney Cox Forrás: AFP/2020 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

Jessica Simpson
Az amerikai énekesnő és színésznő sem mondott nemet a kozmetikai beavatkozásokra, legalábbis nem az első alkalommal. A 42 éves sztárt is el lehetett csábítani, de saját bevallása szerint csak egyetlen alkalommal nyúltak hozzá az arcához, és azt is megbánta. Jessica Simpson az ajkait csináltatta meg, de az eredménnyel egyáltalán nem volt elégedett. "Számomra nagyon természetellenesnek tűnt, egyáltalán nem tetszett" - mondta a színésznő. Szerencsére a töltőanyagok hatása 4 hónap után eltűnt, ajkai pedig visszanyerték az eredeti formájukat.

Jessica Simpson Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Jane Fonda
A kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő 85 éves létére is elképesztő formában van. Habár a megjelenését és mozgékonyságát az egészséges életmódjának köszönheti, fiatalos arca már nem csak az életmódjának és a jó genetikájának az eredménye. A színésznő is elismerte, hogy bizony kés alá feküdt, vagyis plasztikáztatta az arcát, de senkinek nem javasolja, hogy kövesse a példáját. Ő maga sem teszi ki már az arcát szépészeti beavatkozásoknak, méghozzá azért, mert nem akar "eltorzulttá válni".

Jane Fonda Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jon Kopaloff

Melanie Griffith
A 65 éves Golden Globe-díjas amerikai színésznő több beavatkozást is végeztetett az arcán, elmondása szerint pedig sokáig egyszerűen nem vette észre, hogy a plasztikázásnak milyen súlyos és hátrányos következményei lettek: drasztikusan megváltozott az arca. Az emberek azonban elkezdték felhívni arra a figyelmét, hogy túlzásba viszi a műtéteket. Az észrevételek annyira bántották, hogy felkeresett egy másik orvost, aki abban segített neki, hogy semlegesítsék a töltőanyagok hatását, annak a reményében, hogy "normálisabban" nézzen ki.

Melanie Griffith Forrás: AFP/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.