20 kilométert gyalogolt egy nő az út szélén, miután férje elhajtott a kocsijukkal

Forrás: Viktor Cap 2012/Viktorcap@Gmail.Com -
karácsony Thaiföld kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighanem sok hölgynél válóok lenne, amit az 55 éves Boontom Chaimoon művelt: egy éjszakai utazás során véletlenül a semmi közepén hagyta feleségét.

A thaiföldi házaspár romantikus karácsonyi utazást tervezett, melyből végül egy nem várt fordulat kreált internetes szenzációt. Emberünk és neje, a 49 éves Amnuay Chaimoon a nő szülőtartományába, Maha Sarakhamba tartott késő éjszaka, ám útközben a férfinak könnyítenie kellett magán, ezért félreállt az út szélén.

Forrás: Viktor Cap 2012/Viktorcap@Gmail.Com

Felesége megkérdezte, miért nem annál a benzinkútnál álltak meg, amit nem sokkal azelőtt hagytak maguk mögött, ám férje nem felelt, csak ment tovább vizelni. Amnuay ezért úgy döntött, ő is keres a dzsungelben egy félreeső zugot, hogy elintézze folyó ügyeit. Amikor visszatért, sokkoló látvány fogadta: az autójuk sehol, ő pedig telefon és a holmijai nélkül egyedül volt a vaksötétben.

Jobb híján gyalog indult el a legközelebbi településre – valószínűleg annyira gyér volt a forgalom, hogy stoppolni sem tudott –, és hajnali 5 körül meg is érkezett Kabin Buriba.

Ott a rendőrség segítségével órákon át tartó küzdelem árán sikerült elérniük Boontomot, aki akkor már vagy 160 kilométerrel odébb járt. Kiderült, hogy nem szándékosan hagyta magára asszonyát, csupán azt hitte, azért van akkora csend a hátsó ülésen, mert alszik.

Mikor a férj visszaszáguldott nejéért, akivel egyébként már 27 éve házasok, nem győzött bocsánatot kérni tőle. Amnuay látszólag békésen viselte a történteket és még akkor sem pörölt urával, mikor visszaszállt az autóba. Azt viszont senki sem tudhatja, mit kapott a szórakozott férj, miután ismét útnak indultak...

Forrás: LADbible

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.