Különös hóbortja van Győrfi Pálnak, a kislánya buktatta le

Győrfi Pál TV2 bolhapiac Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál imád bolhapiacra járni és gyűjtögetni, azonban felesége is kislánya nem igazán pártolják ezt a szenvedélyét.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője kislányával, Lillával a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában szerepelt, ahol az egyik kérdésnél nem ugyanazt a választ jelölték, vagyis nem szereztek pontot, amikor elhangzott a kérdés "Milyen tevékenységgel lehetne örömet szerezni apának?". Lilla arra tippelt, hogy apukája azt szeretné, ha egy napig más venné fel helyette a telefonját, de Pál a bolhapiacozást választotta.

"Apa mindenfélét hazahoz, ami nem kéne! Régi dolgokat, amik nem néznek ki jól..." - mesélte az egyik játék során Lilla, majd a szóvivő felesége is megszólalt.

"Pali nagyon szeret bolhapiacra járni és ott mindig vadászik. Próbálkozik ezzel-azzal, de nem sok sikerrel. Ezek a tárgyak ugyanis eltűnnek otthonról, mivel én nem szeretem azokat nézegetni. Általában száműzőm őket, így nem sok minden van nálunk a bolhapiacról" - mondta Adrienn.

Győrfi Pált nem érte váratlanul, hogy családja nem rajong a hobbijáért, azonban azt sem bánja, hogy a hazahordott tárgyak eltűnnek az otthonából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.