Ördög Nóra kislánya édesanyja nyomdokaiba léphet: "Van ehhez affinitása"

tévézés Vigyázat, gyerekkel vagyok! kamera Nánási Vencel Ördög Nóra műsorvezetés Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei tévés édesanya és fotós édesapa mellett már megszokhatták a kamera jelenlétét, így nem kizárt, hogy szüleik nyomdokába lépnek idővel.

Több év kihagyás után visszatért a TV2 képernyőjére a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedő, amelynek műsorvezetője idén is Ördög Nóra. Sok év eltelt a legutóbbi évad óta, felnőtt egy újabb generáció, valamint a műsorban már szereplő sztárok kisebb gyermekei is akkorák, hogy részt tudnak venni.

Ördög Nóra a Blikknek mesélt arról, hogy gyermekei, Mici és Vencel is elkísérték a forgatásra.

"Az első napon jöttek be, mert ők is nagyon szeretik ezt a műsort, sőt, várták már. Az első évadban az egyik különkiadásban én is játszottam velük, és nagyon jó élmény volt. Érdekes volt hallgatni, ők miként látnak engem. Idén is volt szerepük, ők készítették elő a játszószobát a gyerekeknek, amit a nézők is láthattak. Többször nem tartottak velem a forgatásra, ami nem is baj, mert ha nincs velük még egy felnőtt, mellettük nem tudok a munkára koncentrálni" - mesélte a műsorvezető, hozzátéve, gyermekei egyáltalán nem feszengenek a kamera előtt.

Ördög Nóra Forrás: TV2

"Ebbe születtek bele, számukra ez a természetes. Mindig is otthonosan mozogtak a forgatásokon és a fotóstúdióban is. Érdekli is őket a dolog, de nagyon korai még arról beszélni, vajon követ-e majd minket bármelyikük is. Azt viszont látom, hogy Micinek talán van ehhez affinitása."

"A Dancing with the Stars mindegyik adására eljött a családom, és Palkót behívták a show online háttérműsorába vendégnek. A szerkesztők erre az időre szerveztek a gyerekeinknek felügyeletet, de végül Mici bekéredzkedett a műsorba, és minket is meglepett, milyen felszabadultan, ösztönösen kommentálta az adást a többiekkel együtt. Szóval nincs lámpaláza a kamera előtt. Ha úgy dönt, hogy követ engem, én nem fogom lebeszélni a tévézésről, de rábeszélni sem. Ő és Vencel is azt csinálhatja majd, amihez kedve és tehetsége van. Mindenben támogatjuk majd őket Palkóval" – tette hozzá Ördög Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.