Szakítottak a Párharc szerelmesei: Csoki és Hedda szétköltöztek

tv2 -
Csoki (Párharc) Párharc (tévéműsor) Hedda szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a TV2 Párharc műsorában is viharos volt Csoki és Hedda kapcsolata. Elmondták, hogy többször szakítottak, de a játék újra összekovácsolta őket. Úgy tűnik, eddig tartott a béke, és az egykori ValóVilág villalakó elköltözött a menyasszonyától. 

A Blikk úgy tudja, a pár kapcsolata válságban van, mindkettőjük közösségi oldaláról eltűntek a közös fotók is. Az érintettek nem nyilatkoztak a lapnak, de egy ismerősük megszólalt:

"A viták azóta sem szűntek meg közöttük. Nemrég ismét szakítottak és szétköltöztek, ám nem sokáig bírták egymás nélkül. Csoki szeretné visszakapni Heddát, és most mindent megtesz azért, hogy újra tudják kezdeni. Olykor találkoznak, sokat beszélgetnek, de egyelőre nem tudják, hogyan tovább. Az biztos, hogy muszáj változtatniuk, ha azt akarják, hogy legyen közös jövőjük, mert ez így nem mehet tovább" - mesélte.

tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.