Még idén év elején összejöhet a tavaly elmaradt Curtis–Rytmus-bokszmérkőzés: a rapper előre kéri a pénzt

Forrás: Instagram/Curtis -
bokszmeccs Bunyó pénz Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patrik Vrbovský január 22-én érkezik Budapestre, hogy megtárgyalják a mérkőzés részleteit, Curtis azonban egy dolgot már most leszögezett: előre kéri a mérkőzésért járó 50 ezer eurót.

Tavaly december 27-én állt volna ringbe Patrik Vrbovsky, művésznevén Rytmus és Curtis Brnóban, ám a szlovák zenész később, betegségre hivatkozva lemondta a mérkőzést.

Úgy tűnik azonban, hogy nem kell sokat várni az összecsapásra, Rytmus és promotercsapata január 22-én jönnek tárgyalni Budapestre, de Curtis elmondása szerint nem lesz zökkenőmentes a beszélgetés, ugyanis okulva a történtekből előre kéri a pénzt.

A decemberben elmaradt mérkőzésért 50 ezer eurót, mintegy 20 millió forintot kapott volna a magyar rapper.

Még idén év elején összejöhet a tavaly elmaradt Curtis–Rytmus-bokszmérkőzés, ám a rapper előre kéri a pénzt Forrás: Instagram/Curtis

"Azért remélem, megegyezünk... Az biztos, hogy új szerződést szeretnék, amibe belefoglaljuk, hogy az ötvenezer eurót előre kérem. Nem akarom ismét a véletlenre, vagyis egy esetleges betegségre bízni, lesz-e meccs. Ha ebbe a feltételbe nem egyeznek bele, ennyiért már nem is vállalom, akkor már magasabb lesz az ár"

– jelentette ki a Blikknek Curtis.

A magyar rapper hozzátette, hogy először azt hitte: miatta építették bele a szerződésbe, hogy csak betegség miatt mondható le a meccs.

"Most már hajlok arra, hogy valóban betegség állt a háttérben. A szerződésben ugyanis ez volt az egyetlen körülmény, amit kikötöttek, hogy csak egészségi problémák miatt mondhatja le bármelyik fél a meccset. Bevallom, először azt hittem, miattam van ez a kitétel, mert esetleg hallottak róla a promoterek, hogy volt olyan vállalásom, amin nem jelentem meg, de gondoltam, oké, legyen"

– mesélte a lapnak a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.