Szegedre indult, majd eltűnt: párja szerint elképzelhető, hogy direkt vált köddé a fiatal ügyvéd

dreamstime -
keresés eltűnt vonat ügyvéd nyomozás eltűnt személy Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves ügyvéd, dr. Tombácz Ákos Ferenc hétfő kora reggel barátnője budapesti lakásából indult el munkahelyére, Szegedre. A fiatal jogász az ötszörös kenu világbajnok, volt fideszes országgyűlési képviselő, Bohács Zsolt ügyvédi irodájában dolgozik. 

A Szegedre induló vonatra állítólag még felszállt, de onnantól nyoma veszett. A rendőrség még aznap kiadta a körözést, ami nem megszokott, ám a körülmények függvényében megteszik, ha indokoltnak találják - mondta el a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd.

rendőrségi sziréna rendőr autó kék lámpa dreamstime

Dr. Tombáczot a rendőrökön kívül szerettei, párja és a barátai, ismerősei is nagy erőkkel keresik, az eltűnésről szóló felhívást rengetegen megosztották a Facebookon, de a nagyobb csoportokban is keresik a férfit. Többen látni vélték az ügyvédet, a MÁV jegykezelő csoportjában is érdeklődtek, hátha látta valaki a vonaton.

Volt, aki egy szegedi fodrászatban, míg más egy buszon látta Ákost, ám barátnője szerint ezek feltehetőleg hamis nyomok. Az egyik kommentelő kérdésére, hogy a kórházakat hívták-e már, a nő azt írta: "Végigtelefonálták már, és sajnos vannak arra utaló jelek, hogy direkt el akar tűnni" - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.