Megyeri Csilla 9 év után is külön kasszán van párjával, Molnár Zsolttal

Forrás: RTLKLUB -
pénzügyek Molnár Zsolt párkapcsolat Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla 9 éve alkot egy párt szerelmével, Molnár Zsolttal, akivel a kezdetektől fogva külön kasszán vannak. Az influenszer elmagyarázta, hogyan működik náluk ez a rendszer.

Megyeri Csilla az RTL Reggeli című műsorában mesélt az idei évi terveiről és arról, hogyan működik náluk a külön kassza.

Megyeri Csilla 9 év után is külön kasszán van párjával, Molnár Zsolttal Forrás: RTLKLUB

"Valakinek ez nagyon furcsa, hogy 9 év után hogy lehet külön kasszán élni. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy elmegyünk vásárolni, hazavisszük a blokkot, és akkor ez a tiéd, ez az enyém, add ide a te részedet. Igazából a külön kasszát úgy kell érteni nálunk, hogy én tankolom a saját autómat, a céges dolgaimat én fizetem, én fizetem be a telefonszámlámat, beleadok a lakbérbe. De ha elmegyünk egy szuper nyaralásra, azt általában Zsolti szokta gavallér módjára intézni"

– mondta Megyeri, aki hozzátette, számukra ez a rendszer nagyon bevált és nem kívánnak ezen változtatni.

Idén nagyon szeretnének már családi házba költözni, bár a jelenlegi gazdasági helyzet megnehezíti most a tervüket, de nagyon bíznak benne, hogy hamarosan összejön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.