"Megveszem a filléres cipőt is" - Majoros Hajni gyereknevelési szokásairól vallott

Forrás: Instagram/Majka -
vásárlás Majoros Hajnalka gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni a gyereknevelési szokásairól mesélt: elárulta, hogy a gyerekek nem kapnak meg mindent, és nem is követelőznek.

Majoros Hajnalka az elmúlt években hozzászokott ahhoz, hogy a sorrendben mindig ő állt az utolsó helyen, a gyerekek voltak az elsők, és csak utána következett saját maga. Ez mostanra változott, hiszen mindkét gyerek egyre önállóbb. Egy korszak ezzel véget ért - árulta el a Hot! magazinnak Hajni, aki azt is elmondta, örül, hogy sok mindent megadhatnak a gyerekeiknek, akik sosem követelőznek.

A gyereknevelésről vallott Majoros Hajni Forrás: Instagram/Majka

"Egyikünk sem dúskált a pénzben gyerekkorában; hála Istennek, most megtehetjük, hogy a gyerekeinknek megadjuk azt a pluszt, ami mindannyiunkhoz hozzáad és fontos tapasztalatokkal gazdagít: az utazást. Oli imád repülőre ülni, nagyobb boldogságot egyik játék sem ad neki ezeknél a közös kalandoknál. A gyerekeink pedig nem követelőznek: megértik, ha nemet mondunk. Nem kapnak különösebb súlyt a márkák: én ugyanúgy megveszem a filléres cipőt is, csak jól nézzen ki és legyen kényelmes. Az apukája úgyis megveszi a menőt, azt viszont én mondom meg, mikor mit viseljenek" - mesélte Hajni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.