Őszintén vallott a gyermeknevelésről Majoros Hajnalka: "Egy korszak véget ért!"

Forrás:Instagram/Majoros Hajni -
HOT! magazin Majoros Hajnalka gyerekek család Majka Majoros Péter gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka az elmúlt években a fiainak szentelte minden idejét, amit nagyon élvezett, de ugyanakkor vágyott néha egy kis szabadságra. Mostanra Marián és Olivér nagyon önállóak, és nem igénylik annyira az édesanyjuk figyelmét, mint korábban. Majka felesége nehezen viseli, hogy egy korszak lezárult, vége a "babásabb" időszaknak.

Majoros Hajnalka az elmúlt években hozzászokott ahhoz, hogy a sorrendben mindig ő állt az utolsó helyen, a gyerekek voltak az elsők és csak utána következett saját maga.

A fiúk, Marián és Olivér azonban egyre önállóbbak, ami azt jelenti, hogy Majka feleségének egyre több ideje jut magára. Miközben élvezi az új helyzetet, kicsit hiányoznak neki a jól megszokott rituálék. Van azonban valami, ami még most sem változott.

Őszintén vallott a gyermeknevelésről Majoros Hajnalka: "Egy korszak véget ért!" Forrás:Instagram/Majoros Hajni

"Marci már 11 éves múlt, de a mai napig jön és megölel, puszit ad, ami az ő korosztályában már nem annyira jellemző. A kicsi látja, és ő is jön. A mindennapokban „házisárkány" vagyok ugyan, mégis a mai napig hozzám bújnak a fiaim" - mesélte a hot! magazinnak a kétgyermekes édesanya.

Hajni nevelési szokásairól, illetve arról, miként osztják fel a szerepeket otthon Majkával, a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.