"Tökéletes kapcsolat nincs..." - így reagáltak Dudás Mikiék a szakításukról szóló vádakra

Dudás Miklós Szigligeti Ivett párkapcsolat pletyka szakítás kapcsolat Dudás Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta arról pletykálnak, hogy szakított egymással Dudás Miklós és Szigligeti Ivett. A pár most pontot tett a találgatások végére, és tisztázták, mi a helyzet velük.

Pár héttel kisfiuk születése után már arról szóltak a hírek, hogy szakított Dudás Miki és Szigligeti Ivett. A követők észrevették, hogy kikövették egymást az Instagramon, eltűntek a közös fotók, és a kétgyermekes édesanya félrérthető véleményt fogalmazott meg gyermekei édesapjáról a Reggeliben.

Ivették most a Mokka műsorában tisztázták a dolgot.

"Anyukámék nem túl nagy internetguruk, de velük is többször szembejött pár hír, hogy mi szakítottunk Ivettel, külön élünk, vagy a kedvencem, hogy én elhagytam a családomat. Mindig azzal nyugtatom Ivettet, hogy mi ezt vállaltuk azzal, hogy közszereplőként élünk. Benne van az, hogy néha olyanokat mondanak, ami nem igaz..."

- kezdte Miki.

Szerintem tökéletes kapcsolat nincs, és mi soha nem is rejtettük véka alá, ha esetleg volt gondunk. Egyébként amíg nem tettem ki közös képet Mikivel, az volt a baj, most hogy többször posztolok, ez a baj...

- fogalmazott Ivett, aki nem tagadja, hogy megviselték a róluk szóló álhírek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.