Szigligeti Ivett megelégelte a pletykákat: elárulta az igazságot Dudás Mikivel kapcsolatban

Forrás: RTL Klub -
Dudás Miklós Szigligeti Ivett párkapcsolat videó együttélés pletyka szakítás Dudás Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly októberben született meg Dudás Mikiék második gyermeke, nem sokkal később pedig felröppentek a pletykák, miszerint válságba jutott a kapcsolatuk. A hírt mindketten tagadták, bár az egykori sportoló kedvese sejtelmesen úgy fogalmazott, hogy "mindenhol vannak hullámvölgyek".

Úgy látszik, a követőiket nem sikerült teljesen meggyőzniük arról, hogy minden rendben. A kommentelők ugyanis meglepő dologra lettek figyelmesek Ivett legutóbbi videójában, melyben a kétgyermekes anyuka bemutatja, hogyan szedi rendbe a házat egy nehéz nap után. A hozzászólók szerint hiányoznak a lakásból a férfiholmik, azaz Dudás Miki cuccai.

Dudás Miki és párja, Ivett Forrás: RTL Klub

Egyesek rögtön azt kiáltották, hogy a pár szétment és Miki el is költözött otthonról. Ivett nem hagyta szó nélkül a pletykákat és saját Instagram-oldalán reagált a vad elképzelésekre.

– idézte a Blikk Ivett szavait, aki később az Instagram-sztorijában megmutatta Dudás Miki borotváját is, bizonyítva, hogy párja velük él és nem költözött el otthonról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.