Ismét szerelmes Márió: felesége halála után újra rátalált a boldogság

Forrás: Facebook/Márió, a harmonikás -
Márió újrakezdés párkapcsolat gyász szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert harmonikás még 2021-ben veszítette el feleségét, Annamáriát, aki gyógyíthatatlan daganatos betegségben hunyt el. Máriónak ezt követően nemcsak a gyásszal, hanem egy súlyos koronavírus-fertőzéssel is meg kellett küzdenie, ám úgy tűnik, helyreállt az élete.

Bock Attila, vagy ismertebb nevén Márió felesége tragikusan fiatalon ment el, a zenész pedig egyedül maradt a gyermekével. Az első, kedvese nélkül töltött karácsony, húsvét és anyák napja nagyon fájdalmas volt, de azon dolgozott, hogy ne szomorkodjanak, mert a felesége egy vidám, jó humorú nő volt, és amíg élt, nem volt helye a szomorúságnak az otthonukban.

– mesélte a Story Magazinnak Márió.

Márió Forrás: Facebook/Márió, a harmonikás

A harmonikásra azonban rámosolygott a szerencse és újra szerelmes. Jelenlegi párját, öccse feleségének a testvérét régóta ismerte, hiszen sok családi összejövetelen találkoztak már. A nő Márióhoz hasonlóan özvegy, és ő maga is egyedül neveli egyetlen gyermekét. Rögtön működött köztük a kémia, ám Márió szerette volna megadni a módját az ismerkedésnek.

"Előbb a testvéremékkel négyesben szerveztem egy vacsorát. Majd virággal és pezsgővel leptem meg. Lehet, hogy mindez ódivatúnak tűnik, de szerintem egy hölgynek fontos az udvarlás, nekünk legalábbis bejött. És hát tizenévesek sem vagyunk, tudtuk, mire vágyunk, de ez akkor is kellett."

– mondta Márió, aki már össze is költözött a szerelmével. A zenész úgy véli, felesége a mennyekből mosolyogva néz le rájuk, hiszen ő is azt szerette volna, ha boldogok maradnak. A lánykérés sincs kizárva, Márió elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer majd újra megnősül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.