Tragédia: elhunyt az ismert magyar zenész felesége

házasság Márió a harmonikás feleség tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos tragédia érte Bock Attilát, művésznevén Máriót, a harmonikást. A zenész hónapokon keresztül magában tartotta a történteket: tavaly októberben hunyt el a felesége. 

Hallgatásának oka érthető, hiszen Márió mindig is óvta magánéletét, ritkán beszélt a házasságáról és a családjáról.

Márió, a harmonikás Forrás: Facebook/Márió, a harmonikás

Szerelmét, Annamáriát tavaly októberben veszítette el, haláláról az iskola adott hírt, ahol tanított. Megható sorokkal búcsúztatták egykori kollégájukat, aki munkája mellett 1997 óta rendszeresen játszott különböző együttesekben is.

"2021 októberében pótolhatatlan veszteség érte iskolánk közösségét. Bár az utolsó pillanatig szorítottunk és imádkoztunk, szeretett kollégánk, barátunk Annamária elvesztette küzdelmét súlyos betegségével szemben. Egy rendkívül tiszta lelkű, értékes és tehetséges ember hagyott itt minket" – idézi az iskola honlapját a Blikk.

Márió és felesége tizenöt éven keresztül alkottak egy párt, szerelmükből egy gyermek született, Eszter. Márió és Annamária 2017-ben fogadott örök hűséget egymásnak, szerettek volna még gyereket, de hármasban is nagyon boldogok voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.