Navarrai Mészáros Márton brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Érd FM Majdnem Szombat című műsorának vendége volt Navarrai Mészáros Márton újságíró-riporter, akit hazánkban a brit királyi család szakértőjeként tartanak számon. A műsor múlt pénteki, január 13-i adásnak témája Harry herceg Tartalék című könyve volt, és természetesen szó esett Harry és Meghan doku-sorozatáról is.

Navarrai Mészáros Mártonnak a Harry és Meghan című sorozat ajánlóját látva eszébe jutottak Martyn Rady angol történész szavai. A professzor, aki nincs túl jó véleménnyel Harry hercegről, korábban azt mondta, hogy ha nem jön össze Diana a másodszülött fiának az a bizonyos hollywoodi áttörés, akkor Meghan biztosan elválik tőle. A királyi család magyar szakértője is úgy gondolja, a hercegi pár egy nagyon jól jövedelmező hollywoodi jelenlétben bízik. Az eddigi szerződéseikkel is rengeteg pénzt kerestek. Emellett persze Harryben egyfajta sértettség is lehet.

Az európai királyi családokban sokan nincsenek jó véleménnyel Harryről és Meghanról Forrás: --

"Végignézve a Netflix dokumentumszériájukat, az volt a benyomásom, hogy Harry a saját történetében is egyfajta mellékszereplő. Mégiscsak fontos szempont, hogy mennyire lehetnek ezek a saját gondolatai, és mennyire lehet egy kommunikációs csapat munkája, illetve a bukott, vagy soha ki nem teljesedett sorozatsztár feleségnek a vágyai. Nem tudom, nagy titoknak számít-e, de elárulhatom: az európai királyi családokban sokan nincsenek jó véleménnyel kettejükről, de még a néhai Diana walesi hercegnéről sem. Nem pozitívak a vélemények, és ez személyes tapasztalatokon alapszik. Nyilván az más kérdés, hogy mi a helyzet a fiatalabb generációval, de azok a királyi családtagok, akiket én ismerek, vagy akikkel interjút készíthettem, ezen a véleményen vannak" - mondta az újságíró.

Harry herceg több botrányos dolgot állít életrajzi könyvében. Ezeket ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.