"Nem szégyellem a vágásaim" - Egy éve győzte le a rákot Mészáros Norina

Forrás: Mészáros Norina/Instagram -
daganat Young G Mészáros Norina rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megindító posztot tett közzé Young G felesége, Mészáros Norina, aki egy évvel ezelőtt, január 18-án győzte le a méhnyakrákot.

Különleges évfordulót ünnepel Mészáros Norina. A gyönyörű édesanya egy évvel ezelőtt szabadult meg a méhnyakráktól: 2022. január 18-án, esküvőjük után életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Az operáció során eltávolították a méhét, így sajnálatos módon nem lehet több kisbabája.

Forrás: Mészáros Norina/Instagram

Béci mindenben támogatta párját, és stabil bástyaként állt mellette a legnehezebb időszakban is. Norina most, egy év távlatából hosszú posztot tett közzé Instagram-oldalán, amelyben megmutatta műtéti hegeit is.

-áll a posztban, amelyben Norina amellett, hogy köszönetet mond szeretteinek, igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy félévente mindenki menjen el szűrésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.