Devils Roadhouse - a kísértetjárta ház, mely mindig balszerencsét hoz a lakóinak

Forrás: Northfoto -
halál szívroham fotó Devils House kísértet balszerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új tulajdonosok attól félve, hogy az előző, a házban elhunyt lakók kísértik majd őket, inkább lebontják a régi, kísértetjárta épületet. 

Az ehhez hasonló útmenti házak amolyan benzinkútszerű ellátóhelyek voltak az Egyesült Államokban és Kanadában, melyeket az utazók fogadására építettek, hogy ételt, italt, üzemanyagot és szállást biztosítsanak nekik.

Forrás: Northfoto

Az 1900-as években a hosszú utakat megtévő postakocsisok pihenőhelyeként is szolgáltak, ahol a lovakat és a kocsisokat is elszállásolták éjszakára. A kanadai Új-Skóciába található épület beceneve a helyiek szerint Devils Roadhouse, mely 1912-ben épült, és sok éven át fogadóként működött, ám amellett, hogy élelmet és ágyakat biztosított, a helyi temetkezési iroda ravatalozójaként is szolgált, valamint egy szülőszoba is megtalálható volt benne, ha valakit ott érne a szülés.

Devils Roadhouse Forrás: mediadrumimages/@laceydecay/mediadrumimages/@laceydecay/Mediadrumimages/@Laceydecay

A helyiek azt pletykálják, hogy két ember halt meg ugyanabban a fürdőszobában, mindketten szívrohamot kaptak. Évekkel később eladták egy családnak, majd a legidősebb fiúra szállt, aki családi házzá változtatta, és boldogan élt benne a feleségével. Miután a felesége egy ritka típusú rákbetegségben szenvedett, és emiatt lelőtte magát, a férfi visszahúzódóvá vált, és elszigetelte magát egy lakókocsiban a kertben. A házat bérbe adta, és nem volt hajlandó többé belépni a feleségével közös otthonába. Nem sokkal később a férfi öngyilkos lett a lakókocsijában.

Devils Roadhouse Forrás: mediadrumimages/@laceydecay/mediadrumimages/@laceydecay/Mediadrumimages/@Laceydecay

Az újabb beköltöző család csak hat hónapig maradt: pletykák szerint szellemek és paranormális tevékenységek üldözték el őket. A ház jelenlegi tulajdonosa nem lakik a kissé már lepusztult épületben, de sötétedés után a házba sem mer belépni a bent zajló paranormális tevékenység miatt. Számos, paranormális tevékenységekkel foglalkozó nyomozó járt a házban, és mindannyian állítják, hogy szellemek jelenlétére utaló bizonyítékaik vannak, beleértve azok sziluettjeit, a mozgó tárgyakat és furcsa zajokat. Egy gyerek kézlenyomatait is megtalálták, körülbelül hat láb magasan a falon, ami tovább fokozta a borzalmakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.