Harmadik gyermeke születése óta nem takarít a Netflix sorozatának profi rendrakója

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ben Gabbe -
Marie Kondo takarítás Netflix család Rakjunk rendet! gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marie Kondo fekete öves rendszerező, a Netflixen látható, magyarul Rakjunk rendet! címen futó sorozatában abban segít másoknak, hogyan tartsanak rendet maguk körül. Ám van az a szituáció, amikor a rendrakás nagymestere sem áll a helyzet magaslatán. 

Marie Kondónak 2021 áprilisában született meg a harmadik gyermeke, s saját bevallása szerint azóta, hogy családjuk öttagúvá nőtt, már nem a rendrakás van nála a fókuszban, a tökéletesre hajtogatott pólókkal teli fiókok és Instagramra illő fűszerespolcok helyett inkább befelé fordul.

NEW YORK, NY - APRIL 26: Author Marie Kondo attends 2016 Time 100 Gala, Time's Most Influential People In The World at Jazz At Lincoln Center at the Times Warner Center on April 26, 2016 in New York City. Ben Gabbe/Getty Images for Time/AFP Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ben Gabbe

Új könyvében is inkább arra ad tanácsokat, hogy mindenki alakítson ki magának egy olyan "rendet", életmódot, melyben boldog lehet.

„Eddig hivatásos takarító voltam, ezért mindent megtettem azért, hogy az otthonom mindig rendben legyen" – mondta a rendezvényen. „Valahogy most lemondtam erről, de jó értelemben. Rájöttem, hogy számomra az a fontos, hogy élvezzem a gyerekeimmel otthon töltött időt" - mondta el interjúban a Washington Postnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.