Jákob Zoltán megdöbbentő vallomása: "Elúszott a pénz, amit kerestem"

Jákob Zoltán Crystal Nails milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jákob Zoltán becsült vagyona 43 milliárd forint, és övé az ország egyik legnagyobb cége, a Crystal Nails, mely műkörömépítő alapanyagokat és kellékeket gyárt, valamint forgalmaz. A tulajdonos ugyan építészmérnökként végzett, de a szépség- és a körömiparban találta meg a számítását és egész birodalmat épített.

A siker azonban nem jött könnyen, első önálló munkájával súlyos milliókat bukott. Ezután új céget alapított az egyik barátjával, ami már nyereséges volt. Ezután azonban egy rossz döntés miatt vagyona jelentős részét elveszítette.

"Nem tagadom, ez nem jött be. Határidős ügyletekbe kezdtem és napi 24 órát ültem a monitort bámulva. Nem ment egyébként rosszul, mert öt ügyletből négy bejött. Igaz, az ötödikkel elúszott a pénz, amit addig kerestem. Egy év után ezt is feladtam...Szerencsére meg tudtam állni a lejtőn, amiben akkori apósom is aktív szerepet játszott. Jóindulatúan figyelmeztetett a veszélyre és ismét a saját cég felé terelt"

- emlékezett vissza Jákob Zoltán, aki azóta is a szépségiparban tevékenykedik milliárdos cégével, a Crystal Nails-szel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.