Nézz be Rúzsa Magdiék otthonába: minden helyiségből sugárzik a stílus és az elegancia

Rúzsa Magdi fotók otthon család énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021 február elején feje tetére állt Rúzsa Magdi és családja élete, mikor megszülettek a hármas ikrek, Lujza Keve és Zalán. Az énekesnő mindennapjai azóta a színpad mellett főként a gyerekszobában és a konyhában telnek, amelyeket már több alkalommal láthattunk a közösségi oldalán. 

Az énekesnő rendszeresen oszt meg fotókat és videókat az ikrekről, ám arra mindig figyel, hogy gyermekei arcát az ő érdekükben ne mutassa meg a nagyvilágnak. Otthonuk fontos helyszíneit azonban nem dugja el a kíváncsi szemek elől, már több posztjában is megmutatta, milyen remek ízléssel rendezték be férjével a családi fészküket.

Legutóbb Instagram-oldalán gyönyörű és kellően világos konyháját mutatta meg a rajongóinak, amikor Lujzával, Kevével és Zalánnak közösen főzőcskéztek.

Az a képek alapján egyértelműen leszűrhető, hogy az énekesnő a természetesség és a letisztultság híve. Konyhájában natúr színekkel találkozhatunk, a konyabútor színe fehér, amit tökéletes passzol a kék rusztikus csempékhez. A konyha közepén egy konyhasziget dobja fel a teret, ami amellett, hogy rendkívül praktikus, még több tárolásra ad lehetőséget. Manapság egyre több háztartásban vált elengedhetetlen elemmé.

A konyhán kívül egy pici bepillantást kaptunk az étkezőbe is, ahol ugyanaz a letisztultság, természet közeli jegyek köszöntek vissza, mint a konyhában. A fa étkezőasztal és a növényekkel tarkított tapéta mind arra utal, hogy a tulajdonosaknak nagyon fontos a természet és az, hogy az egyes elemek harmóniában legyenek egymással a különféle helyiségekben.

A ház egyik fontos helyszíne a gyermekszoba, ami Magdiék esetében három picinek ad otthont. Az ikrek szobája szintén a letisztultság, a natúr színek harmóniájában készült, ahol a gyerekek ágya mellett egy nagyobb kanapé is helyett kapott, ahol az énekesnő nyugodtan megpihenhet két etetés között - olvasható a Lakáskultúra oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.