Fésűs Nelly kés alá feküdt: ezt műttette meg magán a színésznő

Forrás: Fésűs Nelly/Instagram -
műtét Fésűs Nelly szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly büszkén vállalja a korát, de azt is, hogy egyszer átesett egy szépészeti beavatkozáson.

Fésűs Nelly büszke a korára és a megjelenésére, szépészeti beavatkozáson is csak egyszer, indokolt esetben esett át.

"Nem plasztikai sebész végezte a műtétet, hanem egy szemészorvos. (...) Nekem bernáthegyi típusú szemem van, ami azt jelenti, hogy a szemhéjamban rengeteg volt a bőr, ami már a látásban zavart rosszabb napokon. Amikor nem aludtam eleget, akkor nem tudtam rendesen kinyitni a szemem, mert a bőr rálógott. A szakmámban, a sminkelésben is nagyon gátolt, mert kifestettem a szemem, kinyitottam, és olyan volt, mintha nem lettem volna kifestve egyáltalán. Elmentem egy specialistához, aki egyébként egy szemész, azt mondta, hogy abszolút indokolt, hogy ezt megcsináljuk. Ennyi plasztikai műtét van rajtam, ha ezt plasztikai műtétnek lehet nevezni" - árulta el a Mokkában Nelly, aki azt is elmondta, hogyan őrzi meg fiatalságát.

Fésűs Nelly egyszer esett át szépészeti beavatkozáson Forrás: Fésűs Nelly/Instagram

"Nekem anatómiailag is szerencsém van, mert a genetikai lottón azért húztam egy jót, de életemben nem ittam alkoholt, nem dohányzom, az egyetlen tudatmódosító szer az életemben a férjem, semmilyen ilyen szerekkel nem élek, megpróbálok viszonylag egészségesen élni" - tette hozzá Nelly, akinek szépségét lánya is örökölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.