Vajtó Lajos: "Én azon vagyok, hogy Nelly minél sikeresebb legyen"

házasság párkapcsolat Yvonne Dederick Vajtó Lajos pénzkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajtó Lajos és Yvonne Dederick a Reggeliben a nemi szerepekről beszélgettek a műsorvezetőkkel.

Az RTL Reggeli egyik témája az volt, hogy egy kapcsolatban ki hogyan kezeli a vagyonbeli különbségeket. Szóba jött, mi a helyzet akkor, ha egy nő több pénzt keres, mint egy férfi: a műsorvezetők Vajtó Lajost és Yvonne Dedericket kérdezték erről.

„Szerintem nem azzal van a baj, hogy ki visz haza többet.

Szerintem az az optimális, hogy minél többet vigyenek haza, tök mindegy, hogy a nő vagy a férfi, és azt a közös boldogságra fordítsák. A közös boldogság pedig úgyis a gyerekben csapódik le. Ez a fontos. (...)

Már unalomig ismert az, hogy az apa férfi, az anya nő. Én meg azt mondom, hogy a férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő, és akkor nem probléma, hogy ki mennyit visz haza. Ha van intellektus" – mondta el a véleményét Vajtó Lajos.

"Én azon vagyok, hogy a Nelly minél sikeresebb legyen, aminek elméletben egyenes következménye is lehetne a pénz, de nem az (...) Intellektus kérdése, hogy ezeket a nehézségeket, különbségeket, hogyan tudjuk megoldani, de ahol szeretet van, béke van, közös jövő van, ott ezek nem problémák"

-tette hozzá Vajtó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.