"Könnyű elveszíteni a reményt" - Berki Mazsi sokatmondó idézetet posztolt

Forrás: Instagram/Berki Mazsi -
mosoly Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi a nyaralásán a pihenés mellett motivációs könyvek olvasásával tölti az idejét, a követői azonban nem kímélik, és a legtöbben még mindig azért bántják, amiért gyászolás helyett utazgat...

Berki Krisztián halála óta rengeteg bántást kap Berki Mazsi. Bár az özvegy nem beszél nyíltan a fájdalmáról, korábban őszintén vallott arról, hogy a mai napig nehezen éli meg Krisztián halálát, ám kislánya miatt muszáj tartania magát.

Mazsi egyedül neveli kislányát, Emmát, emellett vállalkozást vezet és azon van, hogy újraépítse az életét. Január végén arról szóltak a hírek, hogy az özvegyre rátalált a szerelem, és új párja, Zoltán egykor Krisztián közeli barátja volt. lLgutóbb pedig azért kezdték el bántani Mazsit, mert megműttette a melleit.

Forrás: Instagram/Berki Mazsi

Mazsi egyik két héttel ezelőtti fotója alatt forrnak az indulatok: egyes kommentelők arról írnak, hogy ha a karma meglátogatja, bajba kerül, míg mások azért bántják, mert a friss fotókon mosolyog. Egy friss Instagram-sztoriban Mazsi megmutatta követőinek, milyen motiváló könyvet olvas, az idézet pedig többet mond bárminél -szúrta ki a Blikk.

"Könnyű elveszíteni a reményt, ha hatalmas útlezárásba ütközünk. Apám azt mondta: Nem az a siker vagy a kudarc, ami történik, hanem az, amit a szíveddel tesz. Mit tesz a te szíveddel? Engeded, hogy legyőzzön? Vagy megtanulod arra használni, hogy valami újba kezdj? Valami váratlanba? Esetleg valami jobba?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.