Megműttette melleit Berki Mazsi - állítják egy netes fórumon

komment Berki Mazsi fórum mellműtét hozzászólás Reddit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő pletykák kaptak szárnya az egyik internetes közösségben, ahol a hazai celebvilág tagjai szolgáltatják a beszédtémát. Ezúttal Berki Krisztián özvegye, Mazsi került terítékre.

Egyes kommentelők biztosra veszik, hogy Berki Mazsi kés alá feküdt és megműttette a melleit. Ezt az elképzelést fotókkal is "alátámasztották", sőt van, aki a pontos időpontját is ismeri a beavatkozásnak. Az illető "biztos forrásból" tudja, hogy a karácsonyt megelőző héten került sor az operációra – vette észre a Ripost.

Berki Mazsi Forrás: TV2

A lap szerint nem mindenkit győztek meg a kommentelők, egyesek pedig cáfolták a műtét hírét, mondván Berki Mazsi még anyatejjel táplálja kislányát, így nem feküdhetett volna kés alá. Erre is volt azonban válasza a kommentelőknek, miszerint Krisztián halálakor elapadt Mazsi teje – szemlézte a fórumot a portál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.