Singh Viki a fogyásáról áradozott a követőinek: így szabadult meg a zsírpárnáitól

fogyás Singh Viki változás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki új módszerrel szabadult meg nem kívánt zsírpárnáitól.

Az énekesnő korábban arról nyilatkozott, hogy elfogadta magát a pluszkilóival együtt is, most viszont a TikTokon áradozott a videójában egy olyan módszerről, amit nemrég fedezett fel.

"Kevesebb mint egy hét alatt konkrétan leolvadt, innen a derekamról. Szerintem jól látszik a melltartó vonala alatt lévő zsírpárnácska. Konkrétan innen majdnemhogy az egész, és ez kevesebb mint egy hét, és egyetlen kezelés alatt" – mondta a 37 éves énekesnő.

@singhvikiofficial Infó: #nemreklám#ajánlás♬ eredeti hang - Viktória Singh

Sok hozzászóló azonban hitetlenkedő kritikával illette az énekesnő videóját, mondván: nem ugyanabban a pozícióban voltak az "előtte és utána képeken" az énekesnő kezei, de olyan is volt, aki Photoshopra gyanakodott.

Viki végül videóban válaszolt arra, hogy bár sporttal és egészséges életmóddal eltűnnének azok a makacs feleslegek, de ő 37 évesen nem szeretné "sanyargatni" magát, és "fénnyel táplálkozni", hogy tökéletes teste legyen.

@singhvikiofficial Válasz @Az a nem semmi részére https://zsirbontasbudapest.hu/ #bioskin#nemreklám#ajánlásnemreklám♬ eredeti hang - Viktória Singh

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.