Kádár Mónika őrült rajongó Amanda Ardens Kozso zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso és Kádár Mónika lánya Amanda Ardens néven, írónőként kezdte építgetni a karrierjét, Szexidők című könyve a nyár végén jelent meg Magyarországon. Az erotikus regény hatására több férfi is zaklatni kezdte a fiatal nőt.

Kozso lánya rengeteg rajongói levelet kap könyve megjelenése óta, amelyekre szívesen válaszol, ám azt már rosszul éli meg, hogy egyre többen zaklatják is.

"Rengetegen írnak, és sokszor tisztességtelen ajánlatokkal keresnek meg. Nem ritka, hogy a férfiak a nemi szervükről küldenek képeket, megosztják velem a rólam szőtt fantáziáikat, mindenféle szexuális ajánlatokkal bombáznak. Eleinte a szolidabb üzenetek még jól is estek, de kezd eluralkodni a káosz a közösségi felületeimen. Ráadásul volt, aki nem állt meg a levelezésnél" – mondta, hozzátéve, hogy olyan is előfordult, egy férfi a Zenebutik című műsor forgatási szünetében jelent meg.

"Odajött hozzám egy pasi, hogy dedikáltatni szeretne. Elővette a könyvemet, és hirtelen lesokkoltam, mert a másik kezében egy fekete bilincs volt. Közölte, hogy, szeretné, ha megtenném vele, amit a könyvben a főhősnő. Nem tagadom, nagyon megijedtem, kerestem a szememmel, hogy merre menekülhetek, mielőtt magához láncol vagy megerőszakol. Szerencsére szólítottak, mert folytatódott a forgatás, de amikor vége lett, és sétáltam ki a kocsimhoz, tele volt rózsaszirmokkal, és üzenet is várt egy cetlin: "Édes Annának" – folytatta Amanda, hozzátéve: Annának hívják a könyve főhősét.

A házas Amanda azt is elmondta, férje egyre jobban aggódik a testi épségéért: már az is felmerült benne, hogy testőrt fogad, bár Amanda ezt túlzásnak érzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.