Gyomorforgató üzenetet kapott Agárdi Szilvi egy modelltől: "Szemétláda kis k*csög k*rva vagy"

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
modell Agárdi Szilvi üzenet gyomorforgató Csináljuk a fesztivált énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agádi Szilvi vérlázító levelet kapott közösségi oldalán: az üzenet feladója az énekesnő halálát kívánta.

A Csináljuk a fesztivált! című műsor idei évadának győztese, Agárdi Szilvi óriási rajongótábornak örvend. A látássérült énekesnő annak ellenére, hogy nem lát, igyekszik pozitívan gondolkodni, és teljes életet élni.

Néhány rosszindulatú ember sajnos az ő oldalain is feltűnik, és vérlázító hangnemet enged meg magának. A hétvégén Szilvi nyilvánosan válaszolt egy modellként dolgozó nőnek, aki többek között az énekesnő halálát kívánta. A poszt ide kattintva érhető el.

„Szemétláda kis k*csög k*rva vagy, remélem, a vőlegényed időben észbe kap és otthagy téged, nem az ilyen manipulatív képmutató sz*rok kellenek neki, mint te! Örüljél neki, hogy te ingyen kaptál a k*rva jóistentől jó hangot meg fület, hogy a kib*szott vakságoddal tudsz adni valamit az embereknek! Döglöttél volna meg koronavírusban, az ilyeneknek semmi helyük nincs a Földön!"

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

Szilvi nem hagyta szó nélkül a "szívhez szóló" üzenetet, és a hozzászólók is rögtön az énekesnő védelmére keltek. A történetnek komolyabb következménye is lett, ugyanis kiderült, hogy az üzenetet a 2012-ben alapított, fogyatékkal élők esélyegyenlőségéért dolgozó divatszervezet, az Ability Fashion egyik modellje küldte.

A cég közleményben tudatta, hogy a modell viselkedése nem egyezik az értékrendjükkel, elhatárolódnak minden ilyen jellegű megnyilvánulástól, ezért megszakították vele a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.