Vőlegényétől féltik a rajongók Agárdi Szilvit: egyesek szerint a fiú csak hírnévre vágyik

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
esküvő Agárdi Szilvi lánykérés vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, eljegyezték Agárdi Szilvit. Mivel a rajongók attól tartanak, hogy az énekesnő kedvese nyerészkedni akar ismert szerelmén, Szilvi pontot tett a találgatások végére, és elárulta, mi az igazság.

Nem is lehetne boldogabb Agárdi Szilvi, ugyanis szerelme, Gergő megkérte a kezét. Bár a lány boldogságának sokan örülnek, rengetegen féltik őt, főleg attól, hogy a fiú szándékai nem tiszták. Pedig Gergő nem akar középpontban lenni, és új követőkre sem vágyik, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Instagram-követőinek száma egyáltalán nem emelkedett meg azóta, hogy Szilvivel egy párt alkotnak. Ennek egyszerű oka van: a fiú a háttérből támogatja Szilvi sikereit.

Gergő Instagram-fiókja privát, nem nyitotta meg a nyilvánosság számára. Mindig azt mondja, hogy nem akarja, hogy idegenek jelöljék be, és nem szeretne feleslegesen szerepelni sem. Abban állapodtunk meg, hogy én megjelölöm a képeimen, hiszen egy pár vagyunk, de ennél többet soha nem szeretett volna

- árulta el Szilvi a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.