Hódi Pamela vallomása: "Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak"

Forrás: Hódi Pamela - Instagram -
Hódi Pamela Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela családja mögött nehéz időszak van, megpróbáltatás volt a számára, hogy megteremtse a családjában a harmóniát. Bevallotta, sokszor kellett harcolnia Berki Krisztiánnal.

Hódi Pamelának mostanra sikerült megteremtenie azt a családi hangulatot, amire mindig vágyott, de nehéz időszakot tudhat maga mögött, rögös volt az út, amit meg kellett tennie azért, hogy magára találjon.

Hódi Pamela az életéről vallott Forrás: Hódi Pamela - Instagram

"Pontosan emlékszem a dátumra: 2017 szeptemberében költöztem el Natival albérletbe, ott csöppentem bele a nagybetűs Életbe" - kezdte a Hot! magazinnak Hódi Pamela. Hozzátette, lassan sikerült beindítania az életét. "Kiálltam az elveim mellett, nem nyilatkoztam folyton. Sokat sírtam, őrlődtem magamban otthon, de a tapasztalataim megedzettek" - mondta. Elárulta, mi bántotta őt a leginkább.

"Soha nem a közvélemény vagy a követőim bántottak. Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés. Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet. Ő többet mutatott a lányunk magánéletéből, ezért én inkább visszavettem. Az elmúlt két-három évben még inkább úgy éreztem, hogy zárnom kell" - mondta Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.