Szabó Franciska megmutatta, hogyan küldi padlóra ellenfelét a ringben - Videó

pankrátor Szabó Franciska ring
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary 3. évadának kedvence, a mindig vidám cselgáncsozó, Szabó Franciska jelenleg az USA-ban él, pankrátorként dolgozik. Közösségi oldalán most megmutatta, hogyan harcol.

Szabó Franciska 2021-ben hagyta el az országot: Las Vegasba költözött, hogy profi pankrátor legyen.

„Az Exatlon Hungary után nagyon sok volt Magyarországon az interjú, az emberek, egy kicsit azt akartam, hogy letisztuljon minden, hogy kicsit egyedül legyek. Kimentem egy hétre egy barátnőmhöz Németországba, ahol belém hasított egy ösztönszerű érzés, hogy azonnal indulnom kell. Volt egy-két ismerősöm Phoenixben, így odamentem. Akkor még nem a pankráció volt az elsődleges, a bokámat helyre kellett még hozni, nagyon sokat kellett edzenem. A műsor után még négy-öt kilót felszedtem, Amerikába 84 kilóval jöttem ki. Ennek szerintem mentális probléma állhatott a hátterében, mert ilyen soha életemben nem volt. Nem fogom titkolni, nagyon nagy zavarok voltak a fejemben, mintha tudathasadás lett volna: mintha két személyiségem lenne, akik egymással harcoltak, és én lettem volna a harmadik, aki csak megfigyeli, hogy mi a franc történik. Ez nagyon kemény meló volt nekem, depresszióba is estem, mire onnan kimásztam, az jó pár hónap volt" - mesélte akkor Franci, aki azóta több szexi képet is mutatott magáról, ám a ringben még nem láhattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.