Őrülten szexi fotók készültek az Exatlon sztárjáról - Szabó Franciska testét csak festék takarja

bölcsesség fotó szexi cselgáncs Szabó Franciska dzsúdó judo Exatlon bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary 3. évadának kedvence, a mindig vidám cselgáncsozó, Szabó Franciska jelenleg az USA-ban él, pankrátorként dolgozik. 

Franciról Tony Brown fotós készített képsorozatot Las Vegasban. A művész rengeteg nőről készített már elképesztően szexi képeket, ezúttal a magyar sportolót kapta lencsevégre. Az Exatlon egykori sztárja sosem volt kifejezetten szégyenlős, ám ezúttal testét a fekete festéken kívül valóban semmi nem fedi.

A Franciskáról készült fotókat Tony Brown az Instagramon osztotta meg, és nem sajnált néhány életbölcsességet sem a képek mellé posztolni:

"Az élet rövid, a fiatalság még rövidebb. Meg kell tennünk mindent, amit tudunk, addig, amíg lehet. Ne vegyük magától értetődőnek ezeket az energiával, szépséggel és képességekkel teli éveket..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.