Elhagyja az országot az egykori műsorvezető: Kósa L. Adolf Amerikában próbálna szerencsét

Forrás: Youtube / TV2 -
Kósa L. Adolf Amerika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kósa L. Adolf egykor népszerű műsorvezető volt, de hirtelen eltűnt a képernyőről: az üzleti pályán találta meg a számításait. A kihívásoknak azonban nincs vége, hamarosan ugyanis Amerikába költöznek. 

Kósa L. Adolf a TV2 műsorvezetőjeként vált ismertté, ő vezette például az annak idején hatalmas sikerrel futó Szerelem első látásra című műsort. Hirtelen azonban eltűnt a képernyőről, a média helyett az üzleti pályát választotta, ami be is jött neki. Elárulta, hamarosan elhagyja Magyarországot családjával és Amerikába költöznek.

Az egykori műsorvezető egy vegán termékeket forgalmazó cég egyik tulajdonosa, ezt szeretnék Amerikában is folytatni, a kinti piacon.

Kósa L. Adolf Amerikába költözne Forrás: Youtube / TV2

"Körülbelül másfél év a honosítás, majd újabb 3-6 hónap az állampolgárság. Persze, mivel a család egy része Magyarországon él, rendszeresen látogatunk majd haza és ők is jönnek majd hozzánk" - árulta el a Blikknek Adolf, aki mesés vagyonra tett szert egyéb munkájából is, ám a konkrét összeget nem osztotta meg a nyilvánossággal.

"Legyen elég annyi, hogy a 22 év hálózati munkám alatt, mai árfolyamon elértem egy szabad szemmel messziről is jól látható, kerek számot. Persze nem mindet a mai árfolyamon. Amikor megszületett a kisfiam, abbahagytam a munkát, de úgy is kerestem vele. Nem a pénz motivál igazán, nem arról szól, hogy nekem mennyi legyen, hanem azoknak, akik velem együtt dolgoznak. Eddig öt-hat milliárd forintnyi pénzt kerestek meg együtt, most még ennyit fognak, csak sokkal gyorsabban. Hiszek abban is, hogy jobbá tesszük a világot mindezzel, vastagon beleértve azt is, hogy egészséges, jó termékeket forgalmazunk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.