Közeleg a világvége egy elmélet szerint

Forrás: Shutterstock -
világvége földrengés elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy azték elmélet szerint az utóbbi idők földrengései a világvégét jelzik.

Az utóbbi időben több földrengés rázta meg a világot. A török-szíriai földrengés az egész világot sokkolta, az áldozatok száma meghaladja az ötvenezret. De ezután megmozdult a föld Romániában, Horvátországban, Olaszországban, Iránban, Tádzsikisztánban, Szerbiában, Dél-Walesben és Japánban is.

Szeizmográfos földrengés-mérés (illusztráció). Forrás: Shutterstock

Az azték világvége-elmélet szerint öt korszaka van a világnak, amelyek a vége mindent elsöprő pusztítással zárul, és az ezt követő korszakban a Föld mindig újra benépesül. Az elmélet szerint a bolygónk eddig négy világvége korszakon van túl: most éljük az ötödiket.

Az első korszak végén az embereket jaguárok falták fel, a másodikban majmokká változtak, a harmadikban tűzeső, a negyedikben özönvíz pusztította el az emberiséget. Az ötödik korszak végén az elmélet szerint földrengések fognak végezni a Föld lakóival - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.