Hatalmas fordulattal zárult a ValóVilág 11 utolsó kihívása: előkerült a piros kendő

Forrás: RTL Klub -
VV11 ValóVilág11 VV Rico kihívás VV Lissza párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a ValóVilág 11. évadának utolsó hete, és hamarosan kiderül, ki nyeri a játékot. Fordulatokban most, a finisben sincs hiány, az utolsó kihívás meglehetően csavarosan alakult.

Február 28-án volt a VV11 utolsó kiválasztása, amin a legtöbb jelet VV Rico kapta. A kiválasztott játékos szerdán meg is nevezte ellenfelét, Renit, aki gondolkodás nélkül felhasználta a nála lévő piros kendőt. Átruházta a kék kendőt, és a párbajozás lehetőségét Lisszára, aki múlt hétvégén ejtette ki a játékból Barnát.

"Volt itt egy személy, akitől nem esett jól az, hogy azt mondta Máriónak, hogy engem kellett volna kivinnie párbajra. Olyat is mondott Máriónak, hogy »Ha nem lett volna Renin a piros kendő, akkor is Ákost viszed?« Úgyhogy én azt mondom, Lissza, menj a harcba!"

-mondta Reni, aki ezzel párbajozni küldte villabeli barátnőjét. Lissza azt mondta, nem lepte meg a dolog, ám amikor a villalakók oldalt választottak, és Reni a történtek ellenére Lissza mögé állt, a szőke lány nem tudta hova tenni a dolgot, és többször elmondta neki, hogy sajnálatból nem kell a támogatása.

Forrás: RTL Klub

Az évad utolsó párbajára pénteken kerül sor, a Finálé pedig március 5-én vasárnap 21:00-tól lesz látható. Az már biztos, hogy VV Kriszti és VV Reni ott lesznek a TOP3-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.