Kitálalt Király Viktor ismerőse az énekes házasságáról: "Nincsenek könnyű helyzetben"

https://www.instagram.com/kiralyviktor/ -
házasság Király-Virág Anita válságba jutott házasság Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február közepén olvashattunk először azokról a pletykákról, melyek Király Viktor válságba jutott házasságáról szóltak. Az akkori híreket sem az énekes, sem felesége, Király-Virág Anita nem akarta megerősíteni, ám azóta kiderült, hogy tényleg hullámvölgybe jutottak.

Minderről maga Király Viktor beszélt, aki beismerte, hogy egy ideje már küzdenek azért, hogy megmentsék a házasságukat. Anita elköltözött Viktortól, sőt elvitte közös fiukat is, a szülők azonban mindent megtesznek azért, hogy a gyermek semmit se érezzen a köztük dúló feszültségből, és a médiafelhajtás elkerülése végett a kapcsolatukról se nagyon szeretnének most nyilatkozni.

A Borsnak sikerült elérnie a pár egyik ismerősét, aki a neve elhallgatását kérve nyilatkozott a lapnak.

Király Viktor https://www.instagram.com/kiralyviktor/

"Nincsenek könnyű helyzetben, de van még remény. Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket."

– mondta a portálnak az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.