Hayden Panettiere mellkisebbítés magabiztosság plasztika mellkisebbítő műtét önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert amerikai színésznőnek mondhatni sosem volt könnyű dolga. Számtalan nehézséggel kellett már eddig is megküzdenie, nemrég pedig újabb kihívás elé állította az élet, ugyanis február közepén tragikus hirtelenséggel elhunyt az öccse.

A 33 éves amerikai színésznő, Hayden Panettiere sokak számára a Hősök című sorozatból lehet ismerős, de rengeteget szerepelt a bulvárlapokban korábbi házassága révén is. Hayden ugyanis öt évig volt az ukrán ökölvívó, Vlagyimir Klicsko felesége, kapcsolatuk azonban nem volt mentes a hullámvölgyektől.

A párnak egy gyermeke született, akit azonban volt férje nevel, mivel a színésznő szülés utáni depresszióban szenvedett és függőségeivel is meg kellett küzdenie. Hayden Panettiere azonban mára sokkal jobban van, és ehhez az is kellett, hogy tavaly kés alá feküdjön. A színésznő azonban nem nagyobb melleket csináltatott, hanem pont ellenkezőleg, mellkisebbítő műtétnek vetette alá magát.

"Még mindig nem érzem úgy, hogy a testem hozzám tartozna" – kezdte a Women's Health magazinnak adott interjújában Panettiere, amit a PageSix szemlézett. "Szerintem nincs semmi baj azzal az emberrel, aki valamit meg akar változtatni magán, ha ettől magabiztosabb lesz. Ennyit tudok mondani. Nekem visszatért az önbizalmam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.