Megtörte a csendet: Opioid- és alkoholfüggőségéről beszélt a világhírű színésznő

Forrás: Hayden Panettiere - Instagram -
alkoholfüggőség Hayden Panettiere szülés utáni depresszió drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayden Panettiere először beszélt opioid- és alkoholfüggőségről, ami majdnem a karrierjébe és az életébe került. A színésznő végül orvosi segítséggel megszabadult az addikciótól. 

Hayden a People magazinnak mondta el, hogy mindössze 15 éves volt, amikor egy vörösszőnyeges esemény előtt kipróbálta az opiát tartalmú gyógyszereket, és fogalma sem volt, hogy a későbbi alkalmanként fogyasztása végül súlyos függőségbe torkollik majd.

Hozzátette, a szerhasználata később kontrollálhatatlanná vált, a forgatásokon sem tudott koncentrálni, úgy érezte, nem tud drogok és alkohol nélkül élni.

Forrás: Hayden Panettiere - Instagram

A most 32 éves színésznő 2014-ben jelentette be, hogy babát vár Vlagyimir Klicsko ökölvívótól, ám amire a baba megszületett, szakítottak. Hayden elmondta, hogy meg kellett küzdenie a szülés utáni depresszióval is.

"Nem akartam ártani a gyerekemnek, de úgy éreztem, nem akarok vele lenni. Vlagyimir pedig nem keresett minket, ezért az alkoholhoz és a gyógyszerekhez nyúltam, amik enyhítettek a magányomon" - nyilatkozta, és hozzátette, 2018-ban meghozta élete legnehezebb döntését. Úgy határozott, jobb lesz mindenkinek, ha Klicsko neveli fel lányukat Ukrajnában.

Hayden ma már jól van, letette a szereket, és reméli, kap egy új esélyt az élettől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.