Alekosz több vasat tart a tűzbe: 4-5 nővel zsonglőrködik

Forrás: TV2 -
nők Alekosz szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz habzsolja az élvezeteket: állítása szerint 4-5 szeretőt is tart egyszerre. 

Titokzatos kedvese otthonában bulizott a ValóVilág egykori győztese, ám túl hangosan hallgatta a néhai énekes, Zámbó Jimmy dalait, ezért valaki a szomszédok közül kihívta rájuk a rendőröket. Kiderült, hogy a hölgy csak egy azok közül a nők közül, akivel Alekosz intim kapcsolatot is fenn tart.

Alekosz 4-5 szeretőt tart Forrás: TV2

"Mi barátok vagyunk, amit időről időre átlépünk, én ezt egészségesnek tartom, ezt ő is tudja. Közöttünk ez egy nyílt, felvállalt, hol szeretősdi, hol baráti viszony. Működik, nagyon jól működik, a többi szeretőmről is, ha úgy adódik, ő tud, olyankor ő háttérbe vonul" - árulta el Alekosz a Fókusznak, majd azt is elmondta, hány hölgyet tart egyszerre.

"Nagyjából négyet-ötöt különböztetünk meg, van közöttük 55 éves grófné, van közöttük iskolatitkár, magyartanár is van közöttük, csupa-csupa illusztris hölgykoszorúban vagyok" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.