Megdöbbentő: részegséggel vádolták Judyt, az énekesnő jogi lépéseket tesz az őt ért rágalmak miatt

Forrás: Facebook/Groovehouse -
Judy Groovehouse rágalom énekesnő részegség fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse egy mezőkövesdi szórakozóhelyen lépett volna fel szombat este, de a beharangozott buli elmaradt. A hely tulajdonosa egy nyilvános bejegyzésben írt ennek okáról, és azt állította, hogy Judy részeg volt: ezért maradt el a koncert.

A hely tulajdonosa a közösségi oldalán tette közzé a bejegyzést, amelyben arról írt, Judy az oka annak, hogy elmaradt a fellépés, ugyanis az énekesnő részeg volt. Bár a tulaj a bejegyzést később törölte, egy másik oldalon továbbra is elérhető volt, és a felhasználók terjeszteni kezdték azt.

"Az együttes késett, ez tény, de ilyesmi mindenkivel előfordul, nem volt ideges a közönség, jó hangulatban vártuk a koncertet. Egy ponton azonban Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba. Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva. Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserben hagyni a rajongókat"

– mondta el a Blikknek az egyik résztvevő.

"Semmi baj nem lett volna, ha Manó nem kezd el vagdalkozni. A legviccesebb az egészben, hogy többen hallottuk, hogy a hangtechnika nem volt megfelelő, ezért csúszott tovább a koncert. De a vádak hallatán, érthető módon, az együttes már nem volt hajlandó fellépni, amit tudomásul vettünk, bár nagyon sajnáltuk" – árulta el egy vendég.

Forrás: Facebook/Groovehouse

Judy nem kívánt nyilatkozni a témában, és úgy döntött, a továbbiakban a jogi képviselője intézi az ügyet.

-mondta az énekesnő, aki hétről hétre a Sztárban sztár színpadán bizonyít.

A hely tulajdonosa azóta egy nyilvános posztban kért elnézést a zenekartól, és azt írta, helytelen kijelentéseket tett az est folyamán.

„Elnézést szeretnék kérni a 2023. 03.05-én kitett bejegyzésemért és benne a szóhasználatért, amiben ittasnak/részegnek neveztem Judyt, aki a Groovehouse együttessel 2023.03.04-én lépett volna fel nálunk. Rosszul ítéltem meg a helyzetet, de közel 45 percig vártunk mi és a közönség is, hogy színpadra lépjenek, így kialakult közöttünk egy kisebb vita, amelynek következtében nem a megfelelő módon kezelte egyikünk sem a szituációt, ezáltal alakult ki konfliktus közöttünk, így olyan kijelentéseket tettem az este folyamán, amik nem voltak helyesek, és amiket sajnálok. Másnap a managementtel egyeztettünk telefonon, megbeszéltük és tisztáztuk a helyzetet. A manager Judy szombati esti betegségéről és rosszullétéről nyilatkozott nekem, így megbeszélésre kerültek a 2023.03.04-én éjszaka történtek és az elmaradt fellépés" – írta a Facebookon Zólyomi István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.