Liptai Claudia megszabadult tíz kilótól: ez áll a műsorvezető fogyása mögött

Forrás: Liptai Claudia/Instagram -
YouTube A Nő a Tét fogyás életmódváltás Liptai Claudia Sláger FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tőle merőben új műfajban próbálja ki magát Liptai Claudia, aki az utóbbi hetekben egy titkos projekten dolgozott, melyről nemrég lehullt a lepel.

A Nő a Tét címmel videós beszélgetősorozatot indított a színész-műsorvezető, aki meghívott vendégeivel olyan témákat helyez a reflektorfénybe, amelyek szinte mindenkit érdekelnek, mégis alig merünk beszélni róluk. Az új műsor azonban nem a tévében, hanem a Sláger FM YouTube-csatornáján látható, és hosszú előkészítési folyamat előzte meg a debütálást.

"Kicsit félve kezdtem bele, mert az önbizalmamat rendszerint az egyik percről a másikra veszítem el. Ilyen vagyok, újra és újra képes arra, hogy elbizonytalanodjak, de Ádám folyamatosan támogatott, neki köszönhetően mindig visszaerősödöm. Azt mondta, hogy végre olyat csinálhatok, ami teljesen az enyém, amiben fürdőzhetek, és hogy fantasztikus lesz a végeredmény" – mesélte Liptai Claudia a Story magazinnak.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia/Instagram

"Fogytam majdnem tíz kilót, azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém. Az a pont az i-re... Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni, most pedig már tudatosan figyelek is erre! Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nemcsak a kilókról, az energiáról is szól. Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.