Szorcsik Viki elárulta, hiányzik-e neki Csuti

Forrás: Ripost/Bánkúti Sándor, MTI -
Szabó András Csuti Csuti Szorcsik Viki szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók hosszú ideig találgatták, vajon együtt van-e Szorcsik Viki és Csuti, ugyanis többször is előfordult, hogy mindketten ugyanarról a helyről posztoltak saját Instagram-oldalukra. A páros végül csak azért nem vállalta fel nyilvánosan a kapcsolatát, mivel az véget ért, mivelőtt igazán komolyra fordulhatott volna.

A színésznő és az üzletember a TV2 nagy sikerű realityjének forgatásán, a Farm VIP alatt ismerkedett össze, és kapcsolatuk alakulását a nézők is láthatták a műsor tavaly őszi évadában. A szakítás mellett végül Szorcsik Viki döntött, mivel szerinte Csutinak szinte saját magára sincs ideje, és neki több kell annál, mint amit a férfi adni tudott.

Csuti és Szorcsik Viki Forrás: Ripost/Bánkúti Sándor, MTI

Azt azonban nem tagadta a színésznő sem, hogy felkavarták az érzelmek, bár nem beszélt szerelemről. A napokban viszont az egyik követője feltette neki a kérdést, hogy ennyi idő elteltével hiányzik-e neki Szabó András, azaz Csuti, mire Viki hosszú bejegyzésben reagált.

"Igazából mi már lezártuk kettőnk viszonyát! Bár sokan kérdeztek Csutival kapcsolatban, fura számomra, hogy a magánélet érdekli mindig az embereket a legjobban... Én sosem voltam egy kitárulkozó alkat, már ami a kapcsolataimat illeti. Kettőnk viszonyát sem szellőztettem meg anno, szerintem a magánélet az maradjon az ember számára privát szféra. Én legalábbis így gondolom... Ja, és a válaszom: nem" – vette észre a Blikk Szorcsik Viki Instagram-posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.