Szorcsik Viki kitálalt: "Nekem nem volt elég, amit Csuti adni tudott"

párkapcsolat Szabó András Csuti Csuti Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők hosszú időn át találgatták, vajon egy párt alkot-e Szorcsik Viki és Szabó András Csuti. A két ismert ember ugyanis többször is ugyanarról a helyről posztolt az Instagram-oldalára, ráadásul az is köztudott volt, hogy a nyáron együtt forgatták a TV2 sztárrealityjének új évadát.

A kapcsolatukat végül csak azért nem vállalták fel, mert mielőtt igazán komolyra fordulhattak a dolgok, szakítottak is. Sem a színésznő, sem az üzletember nem árult el részleteket arról, pontosan mi is volt közöttük, a legtöbbször csak sejtelmesen fogalmaztak, ám most Szorcsik Viki egy interjúban tiszta vizet öntött a pohárba és kijelentette, ő volt az, aki a szakítás mellett döntött.

Szorcsik Viki Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

– mondta a Blikknek a színésznő, aki úgy véli, akár nagyon jó párost is alkothattak volna Csutival. Arra a kérdésre, hogy ez szerelem volt-e, nem adott egyértelmű választ, de annyit elárult, hogy felkavarták az érzelmek, és szerinte Csutira is hatással volt mindaz, ami köztük történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.