Videón Csuti és Szorcsik Viki megismerkedése: ekkor szerethettek egymásba a Farmon

Forrás: Ripost/Bánkúti Sándor, MTI -
TV2 Szabó András Csuti Farm VIP ismerkedés Csuti Szorcsik Viki románc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú időn át ment a találgatás arról, vajon egy párt alkot-e Szabó András Csuti és Szorcsik Viki. A pletykákat az üzletember és a színésznő Instagram-bejegyzései szülték, ugyanis többször is ugyanarról a helyről jelentkeztek be oldalukon. Habár egyikük sem mondta ki, hogy együtt vannak, sokan mégis kész tényként kezelték a románcukat.

Kettejük "kapcsolata" a Farm VIP forgatásán kezdődött. A TV2 jelenleg is nagy sikerrel futó sztárrealityjét adásról adásra több mint nyolcszázezer néző követi figyelemmel, ám az epizódokat hónapokkal ezelőtt, még a nyáron forgatták. Így fordulhatott elő, hogy Viki és Csuti megismerkedését jóval azután láthatjuk, hogy már véget is ért az, ami közöttük volt.

A TV2 műsorában ugyanis most értünk el ahhoz a pillanathoz, amikor a két csapat játékosai összeköltöztek, és így került össze a színésznő és Kulcsár Edina exe.

Csuti a kisfilmjében elmondta, hogy szimpatikus számára Viki, nagyon jó beszélgetőpartnernek tartja, és amikor a színésznő megkérdezte a férfitól, hogy ki áll hozzá közel a műsorban, akkor ő őszintén elmondta az érzéseit. Ezt követően Csuti is feltette a kérdést Vikinek, hogy ő kivel szimpatizál, mire a színésznő Smaltig Dalma és Zsuzsi mellett a férfit is megemlítette.

Szorcsik Vikivel a Farm VIP indulása előtt a Life.hu interjút készített, amelyet ide kattintva tudjátok elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.